De ce Noi?

Experiență din 2013

Experiența într-un domeniu de activitate uneori e decisivă. Este de mare folos să cunoști bine orice piesă, să poți face distincția între piese asemănătoare sau între cele originale sau cele after-market. Faptul că din 2013 oferim piese originale clienților noștri e ceea ce ne motivează azi să continuăm.

De-a lungul acestor ani am învățat multe lecții folositoare. Am învățat nu doar partea tehnică din acest domeniu, ci și modul în care să ne raportăm cât mai bine la clineții noștri.

Garanție la fiecare piesă

Unul din lucrurile care ne diferențiază ca parc de dezmembrări auto e faptul că oferim garanție tuturor pieselor pe care le vindem. Garanția nu e limitată doar la motoare sau alte piese mari, ci la fiecare piesă pe care o vindem pentru că ne dorim să transmitem încredere clienților noștri.

Garanția e primită de client la livrarea sau la ridicare piesei și este pe perioada prevăzută de legile care sunt în vigoare în țara noastră.

Personal calificat

Oamenii fac diferența. În domeniul dezmembrărilor contează oamenii care vorbesc cu clienții, oamenii care demontează piesele și cei care se ocupă de livrări. Fiecare membru al echipei noastre e dedicat și specializat în ceea ce face. Astfel ne putem mândri că piesele noastre sunt atent demonatate, testate și ambalate, iar clienții noștri mulțumiți nu doar de piese, ci și de modul în care sunt tratați.

Livrare rapidă în 12 - 24 ore

Timp! Timp! Timp! Totul se rezumă la timp atunci când ai de reparat, schimbat ceva la mașină. Contează enorm să îți poți schimba, motorul, alterantorul sau bara de la mașină într-o zi sau două. De aceea noi dedicăm timp și energie ca să putem livra cât mai rapid orice piesă comandată.

Suntem conștienți de faptul că o piesă trimisă la timp rezolvă multe probleme de aceea vă asigurăm că trimitem piesele care sunt pe stoc în ziua în care sunt comandate ca ele să poată fi ridicate a două zi dimineață de la sediul curierului.

Suport

Nimic nu e mai important decât să poți suna pe cineva sau să poți vorbi cu cineva care să te ajute repede atunci când ai nevoie de piese pentru mașina ta. Dezmembrări EconomyCars oferă suportul de care ai nevoie atunci când nu știi exact dacă se potrivește sau dacă ai alte întrebări.

Oferim suport atât la parcul nostru de dezmembrări cât și la telefon sau WhatsApp.